Fira Sampo med Kohphangan och Emil Jensen

Jag hade inga förhoppningar egentligen. Bara Kohphangan som alla tydligen tycker om. Det var trevligt att träffa Sampo också. Även om du snodde Wii:n.

Det som ändå påverkade mig starkast var Emil Jensen. Tack. Jag visste inte att såna underbara människor fanns. Han fick fram sitt budskap, utan att behöva vara dödsseriös hela tiden. Även om han pratade om döden. Jag vet inte, jag är rätt dålig på att förklara, så genom att försöka skulle jag antagligen förstöra den möjliga upplevelsen ni skulle kunna få, om ni någon gång såg ett av hans framträdanden. Vilket ni borde göra.
Jag ångrar att jag inte vågade gå till honom efter framträdandet och krama honom, trots att han sa att man skulle göra det.

Tack för bra sällskap, familjen.

LAME

Ibland whinar man och tycker synd om sig själv.
----- NO, WAIT. ---- That's me. Hela våren och sommaren 09.
HAHA.

Klappa julen

Jag hittade här. Domokun-mjukis, Magic 8 ball, växande djur och en söt rosa sak. En växande grön dinosaurie! Okej.. Det kanske är saker för små barn men ändå.. En sån där View master hade jag när jag var liten. LÄTT, jag vill ha de här andra. Ge mig. (En växande grön dinosaurie fcs)





struts

Ibland är family guy humor så klockrent.


"Just when I thought I was out, they pull me back in."

Facebook är creepy. Och tar onödigt många timmar utav mitt liv.
Det är antagligen därför jag avaktiverade mitt konto. Jag vill inte att en massa randoms ska läsa vad jag gör och ännu mindre vill jag veta vad de gör. Jag känner som att jag får reda på en massa saker jag inte vill/borde veta om folk. Sen när blev det godkänt att stalka people? Det känns som att det är det enda FB är för.

Wiiee, jag har börjat kolla på Sopranos, intro-låten aeger.


Whooaa

Så här är det. Jag råkade kasta mitt Scent of a woman dvd-fodral på min lilla bärbara. Hehe, aja. Tänkte jag.
När jag sedan skulle återgå till arbetet i min bärbara, märkte jag ett par färgstreck på skärmen, så där när färgerna har gått och blivit cp. Visst, det händer ju ibland.
Jag startade om min dator, det blir säkert ok. Guess what? Det blev inte ok. När jag öppnade den igen var den bara ännu mer fucked up, skärmen ser numera ut som en regnbåge.
Faktumet att jag hade skrivit jättelångt på försurningsarbetet just på den datorn förbättrar inte min situation. Lyckades ändå som tur är skicka filen till min hotmail. THANK GOD. Men skärmen funkar bara delvis.
Förutom att nu funkar den inte alls. Data-Anders and Gregor are going to be mad.

"Lack of cola gives me abstinence."
"It could be worse though. You could be addicted to drugs."
"Yeah. I COULD BE a childmolester. But I'm not."
"Thank God to that."



John Brown

John Brown went off to war, to figh on a foreign shore.
His mother sure is proud of him.
When he stood so straight and tall with his uniform and all,
his mother's face broke out all in a grin.

"Oh son you look so fine, I'm glad you're a son of mine.
You make me proud to know you hold a gun.
Do what the captain says, lots of medals you will get
and we'll put them on the wall when you come home."

When that old train pulled out John's ma' began to shout,
telling everyone in the neighborhood: 
"That's my son that's about to go, he's a soldier now, you know"
She made well sure her neighbors understood.



"Don't critisize what you can't understand."

- Inlägget raderat -


FUCK THIS

De vill att vi ska sitta här. I fyra jävla timmar. Och skriva på ett arbete som ska inlämnas nästa vecka. Är det för att de inte kommer på något annat vettigt att göra. Jag menar for fuck sake det är såhär varje dag. Jag sitter här utan att kunna arbeta. Jag fungerar inte så här. För att jag ska kunna effektivt skriva på nåt måste jag stänga in mig i ett rum och inte ha någon i närheten. Men de vill att vi ska hjälpa varandra i gruppen. FUCK THAT.

Varför är jag besatt av filmer med Al Pacino? Speciellt maffiafilmer och Scarface. Det är antagligen för att jag är töntig. Och för att han är så awesome. Finns det en enda dålig film han är med i? Säkert, men jag har iaf än inte sett en. Jag är rätt besatt av Bob Dylan också. Jag menar wooow han är amazing. Älska allt med hans röst, country-vibe. Hans texter och hans utseende aswell. Lay lady, lay. Lay across my big brass bed.

Justdet! Jag tog svininfluensevaccinet igår. Mina padres ville det. Jag satt där och köade med halva Tyresös barn och deras föräldrar. Jag tycker att föräldrarna till de barnen ska chilla lite. Inte stå och vänta i dörröppningen då de har nummer 500-nåt och vi bara har kommit till drygt 200. Era barn kommer antagligen inte få vaccinet under de två närmsta timmarna. Alla som inte fick nummerlapp: Nej, era barn får inte vaccinet idag. Fatta. Äntligen blev det ändå min tur och jag fick vaccinet och kände nålen dras ut. Sen kände jag att nåt rann ner för min arm. "Ojdå" sa sjuksköterskan och torkade bort vad det nu var. Jag kände en kall våg igenom min kropp, shit, vafan. Jag ställer mig upp, sätter mig igen. Jag kände mig lite snurrig. "Du ser lite blek ut.." De hämtade madrass och där fick jag ligga, bland småbarn som åt pepparkakor. Varför fick jag ligga ner när de andra såg helt fine ut? "Säg till om du börjar må sämre." Efter ett tag mådde jag dock bättre och fick gå hem. Jag brukar inte må så av sprutor.

PS: Ni får tacka Astrid för att jag skriver ett inlägg. Värsta inlägget med bilder och skit. Hon sa att hon indeed kollar min blogg varje dag och vill att jag ska uppdatera. EHEHhh. Mushimushi. TACK. Jag tycker du ska skaffa blogg.








The Godfather I, II, III


Happiness, hit her like a train on a track.


RSS 2.0