Popaganda dag två: utan biljett

Jag och Rosa for till Skanstull för att chilla utanför Popaganda och lyssna på musik. Sen började random people joina sig med oss. Vi bekantade oss med folk från Kiruna, Gotland, Halmstad och Östersund (typ). Jag blev glad för en av dem tyckte om mitt hår. Dessutom hörde vi musiken jättebra. Så det så. Ännu en lyckad kväll.

RosaLauraNilsGoetland

POPAGANDA

Vi skyndade oss dit efter skolan, det var en riktig hassle men vi kom fram till slut. Johnossi började spela direkt när vi kom, läktaren var the place to be. El perro del mar fick oss att sitta på gräset, kolla på folk och tänka på mat.

Konstsimning
, vad fan var fel på en av dem? Hon gorde typ inget.

Sen var vi hungriga och skulle bort från festivalområdet. För det första, maten var dyr och för det andra, Jenny Wilson hade vi fått nog av på WOW.
På väg ut såg jag någon och slank förbi utan att säga hej, det var skumt. Vi åkte till BK på medis, åt och skyndade oss sedan tillbaka för att se Deportees. Där fanns två härliga män som dansade galet brevid oss, en gravid kvinna joinade dem.
Lykke li var ingen besvikelse. Blev lite emo där ett tag men sedan försvann den känslan. Vi gav oss av till läktaren igen för att vänta på sista konserten. Det hade blivit mörkt och ljusen var vackra. Steve Aoki var ganska yeah, även från läktaren. Nej, speciellt från läktaren.

Sedan var det dags för vad vi alla hade väntat på, MGMT. Vi hamnade, som alltid, brevid de fullaste, våldsammaste och mest högljudda männen i hela publiken. En kille med näsring slog sin näsa i mig, hoppandes, och började gråta. Han var typ vuxen. Synd för honom, men det var hans fel.
Själva konserten då. Åzum helt enkelt. Time to pretend-Electric feel-Kids-YEAH. Alla var glada och allting var ett enda stort party. När det regnade var det fint, folk tog bilder med blixt och man såg regndropparna. Jag kände mig lycklig. Bara log och skrattade hela tiden.
Efteråt var vi alla genomblöta men ingen brydde sig. Alla var glada ändå. Vi gick för att hämta Sussus paraply men någon hade pissat på den, så det fick vara.

Trots alla poppare, folk som röker, weird emo-moments och äckliga toaletter, så hade dagen ändå varit en av de bästa.

Gatan fram

Idag kom en australienare fram till mig och Sussu på drottninggatan. "Hey, do you like bands?" Jag svarade "Everybody likes bands!". Han var stilig, ung och skulle promota sitt band. Jag stannade för att lyssna, men bara för att han var så snygg.
Vi fick höra en låt. Jag berättade att jag oftast måste höra en låt flera gånger innan jag vet om jag tycker om den. Men att den var okej, även om det lät lite mnjaa.
Han såg mitt WOW-armband och frågade "Did you enjoy way out west?". Jag sa "Yeah, it was awesome". Han berättade att han också varit där. Fast jag hade dålig hörsel och fick fråga "What?" flera gånger.
Sen sa vi en massa annat också men vad, kommer jag inte ihåg. Han var jättetrevlig och snygg och damn jag kommer aldrig mer se honom igen. Wayfarer-solglasögon, mörkbrunt, vågigt hår och snäll. Fast han var ju bara trevlig för att han var aussie, alla i Sverige är så blyga. Måste så flytta dit eller till Nya Zeeland. Damn. Jag kommer inte ens ihåg vad bandet hette. Måste berätta till Thea.

Farmville

Beroendeframkallande. Måste köpa kossor och sälja plantor. Fall för grupptrycket och gör som jag, skaffa Farmville! (Eller inte).

Farmville

Lauras tönthelg

Jag har varit på Coldplay, yes, yes. Orkar inte skriva om det nu, utan länkar istället till ett test som jag gjorde. Är du min vän eller bara nån tönt? heter den. Gör den och få reda på svaret.

PS: Frågan om vilket djur jag skulle vara är fucked up. Det står att katt är rätt svar men det vet både du och jag att är fel. Så om du verkligen svarar rätt får du hundra procent. Även om den säger att du har fel. Cheers.

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0908231117014035&a=1&

High drama

Kalla mig seg, whatever.
För övrigt är jag äcklad. Wtf liksom. Ew. Jag kan inte ens bilda hela meningar. ES TE örande.
Nu ska jag gå och deppa i min säng, äta Ben & Jerry's. Phish Food. Baj.

I'm high on you and on drugs. It is the worst combination of addictions. High on you and all drunk, this is where I make my big mistakes.


Wa Ou We

Nu är det alltså upp och hoppa och tillbaka till vardagen, för imorgon börjar nämligen skolan. Way out west är över och Laura har få saker att se fram emot. Muse-konserten, lyssna på musik, den blivande jackan och höstlov.
Tillbaka till wow, det var wunderbaum. Jag såg Bon Iver, Beirut, Band of horses, Laakso, Glasvegas, Arctic Monkeys (hade velat se Röyksopp), Patrick Wolf, Jenny Wilson, Vampire Weekend, My bloody Valentine, Lily Allen (var typ skabb) och sedan halv två på natten i en KYRKA, Final Fantasy. Det sistnämnda var amazing, som magi typ. Annars var höjdpunkten Patrick ofc.
Coldplay nu på lördag. Cheers.

patrick
Patrick Wolf


Patrick


Ew typ.. Men ändå mm Patrick


Eyy in our hotelroom


Meow


Ughgh


Yeeaahh på g


Schoooooooooooooooooooooom


wow


MBV


MBV


På vägen hem


Trött?


Trött.

Wow you know

Imorgon far jag till västkusten. Kommer tillbaka på söndag natt. Hejdå.

Nyponsoppor och klädskåp

Jag tänker skriva ett inlägg av pur tristesse. Fast jag tror inte att man kan stava så. Hursomhelst, ni ser säkert att jag gjort om min blogg lite. Ett tag var den alldeles vit men den kändes en aning steril. Så jag ändrade den. Nu har vi kvar lite av det gamla, samtidigt som jag lagt till en touch of something new. Genius. Why I am writing this in english, is a mystery even for me.
Idag försökte jag bygga min garderob som jag köpte från IKEA, det gick ganska fint faktiskt. Fram till att jag märkte att det fattades sådär trettio spikar. Det var också rätt kul när jag märkte att jag skruvat i "taket" åt fel håll.
Aja för dagen räcker det med snickerier. Trots mina misslyckanden, kom jag fram till att jag är quite a handy man. Yeah.
Nu dricker jag nyponsoppa och det påminner mig om gamla goda tiden på dagis. Bara sån där skorpa med smör fattas.
Eftersom att jag är uttråkad och är dålig på att entertain myself, så går jag nog och lägger mig snart.
Mmyes godnatt.

Mm, nudelsoppa.

Det här vädret får mig att vilja äta nudlar. Frågan är om jag orkar springa ner till ICA och köpa det. Det är ju faktiskt ganska kallt ute. Dessutom har jag inte klätt på mig än. Orka liksom när det är lov. Vilket dilemma! Men min vilja är nog ändå starkare den här gången. Yes, jag ska äta nudlar. Erkänn att du också vill det.

Biofilmer som jag sett i sommar

Drag me to hell - Många läskiga moments där man ryckte till. Samtidigt som den var lite som en komedi. Men jag skulle knappast kalla det för mästerverk som det står i afficherna i tunnelbanan.
Coraline - Bra musik, bra berättelse, dockorna gjorde allting läskigt. Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Det var 3D.
Slumdog millionaire - Bra musik, bra film helt enkelt. Jag tror inte att ni behöver mer övertygelse.
Harry Potter x2 - Well, jag såg den två gånger. Andra gången var den lite långtråkig. Men bättre än jag hade trott.
Hangover - Jag skrattade ganska mycket.
Brüno - Jag skrattade igenom nästan hela filmen. Jag skrattar nu också typ om jag tänker på vissa scener.
Year one - Halvdålig, lite för "amerikansk" för min smak. Jag skrattade på ett fåtal ställen. Whatever.

TÄNK hur jevla mycket jag spenderat på bio i sommar. Year one var dock gratis.

The Resistance

Jag såg den för första gången idag. Men visst är den fin.

the resistance

Ohgodno

Det är en fredagkväll, klockan är 23.03, ingen är inne på msn och jag kan inte sova. Dis SUX.
Jag har en mening på hjärnan: "LEAN LIKE A CHOLO!"

Klaus

Idag köpte jag en växt, min allra första växt. Den heter något långt och krångligt på latin, enligt lappen. Men nu heter den Klaus. Den ser ut som en liten mini-palm. Imorgon kan jag ladda upp en bild när det är lite ljusare.
Snart ska jag sova för att jag inte har sovit så bra de senaste nätterna och känner mig ganska utmattad. Hoppas jag inte blir sjuk. Usch det är så varmt också. Godnatt.

(bild uppladdad dagen efter)

Klaus

Nigahiga

Jag drömde att jag var hemma hos Nigahiga, ni vet han från youtube. Vi satt vid ett bord och snackade om mat.

Som en fail dag

Igår var totally fail. Hela dagen menar jag. Jag skulle gå till stan, men sen hade jag ingen lust. Låg på soffan och kollade på tv istället för att jag var ensam hemma. Brittiska dokumentärer och dåliga komediserier för the win.
Den här morgonen har varit aningen bättre. Trots det faktum att jag inte fick sova klart. Vaknade klockan sju, somnade om och vaknade sen igen vid tio. Grannarna gjorde väsen av sig och borrade i väggen. Idag ska jag iaf på bio med några tomtar och vi ska se Brüno.

You may find this very hard to believe, but I'm gay.



Lady Gaga

Helt random att jag ens gick dit. Men jag gick dit iaf. Med Suza, hennes klasskamrater och Rosa.
Det var ungefär som jag hade anat. Hon var skum, eller försökte vara det, vem vet. Allting började med en kortfilm starring henne, Who ate Candy Warhol hette den. Sedan kom Lady Gaga och crew. Kortfilmen fortsatte under flera tilfällen då Gaga gick bakom scenen för att byta klädsel, även om konserten sedan slutade med henne i underkläder. Vi fick höra pianoversionen av Pokerface då hon bar en bubbeldräkt, och de andra kända låtarna. Typ Just dance, Eh eh, Paparazzi, Discostick och ja.. Ni vet.
Hon sa att hon älskade oss förevigt och en massa som man brukar säga. Hon bad oss också att hålla hand med personerna bevid oss, även om vi inte kände dem. Jag tycker att hon gjorde rätt bra av sig, det var ju underhållande.

Gaga

RSS 2.0