Vappu!

Valborg och då är det dags för SIMA.

Det är en finsk tradition att laga lite simaa till valborg. Om ni inte är uppväxta med det så tycker ni säkert att det inte smakar så gott. Det tyckte inte jag heller, men nu är jag van.
Det är orangefärgat och det innehåller russin som flyter omkring. Russin ska det vara så man vet när det är färdigt (när de flyter är det färdigt) och det tar ungefär en vecka att göra simaa. Det är för att man måste låta det jäsa, så att det bildas kolsyra. Det är alltså lite som läsk fast det smakar lite alkohol, tror dock inte att det finns någon alkohol i. Men det bildas om man låter det jäsa för länge.

SIMA

Hårmonn

Ny hårfärg. Brun.

"Mamma: Har du klippt luggen?
Jag: Ja mamma, jag har klippt luggen. -.- *sarkastisk*
Mamma: Aah! det är snyggt! *går ut ur rummet*"


Min värdfamilj

Då fick jag alltså lite information om min värdfamilj. Som Sampo hoppades på så blev det nästan en Mrs. Figg.
Min värdmamma är: 53-åriga Mrs. Cronin, hon jobbar som 'P/T Rec. Typist Print' (någon som vet vad det är??). Hon bor i "Terraced house (radhus yay sådär lagom från brittiska serier/Harry Potter) across the road from the school, with central heating and shower." Hon har två barn som jag skulle tro har flyttat hemifrån. Hon har även en katt och en hund.
BowChickaWahWah.
Nu börjar det här med Brighton verkligen sjunka in i min hjärna, först nu börjar jag fatta att jag faktiskt åker dit snart. Det kommer rättare sagt att bli najs. Och ni losers får stanna i sverige.

Adressen låter så cool (säger inte hela adressen eftersom att någon kanske skulle stalka stackars Mrs. Cronin).

** Locks Hill
Portslade
Sussex

OBS: detta är bara ett random terraced house inte det jag ska bo i.
terraced house

Oj

Idag missade jag ett spanska-prov och en spanska-redovisning. Två flugor i en smäll. Wunderbaum. Fick även reda på att jag fick IG på IntEkonomi-provet. Imorgon har vi Historia-prov. Jag har min bok i skåpet men ingen skåpnyckel. Får se hur det fixar sig. Ser iallafall väldigt ljust ut för mig.
Jag tänker inte oroa mig över det här. För om en vecka på Söndag åker jag till Brighton. På kvällen så kommer vi hem till värdfamiljerna sådär 11-12 pm. Liksom fin introducering man får med värdfamiljen. Hoppas fortfarande att jag får bo tillsammans med någon. Vill helst inte hamna där ensam. Hos någon crazy cat lady.

23.45

ja som ni ser så raderade jag alla inlägg.

RSS 2.0