You wanted a thank you. So here. I look like a miffo with this mask on.



Damn






My life, you electrify my life.

Precis som i förra inlägget. Är jag helt i MUSE extas. Jag svävar i lycka.


MuseMuseMuseMuse.

I need to write these feelings off before they are gone.

Första dagen på jobbet, gamlingar, pärlor, kaffe, höstkort och ingen luftkonditionering.

Rusa hem, äta, bada, åka med buss, hovet och freaking Sussu, Rosa och Suza. Köa. Ringa Malin (hon trodde jag skulle ha finsk brytning) och försöka hitta människan lägst fram i kön. Stå bakom en vit bil och se kompisen vinka. Randoms tyckte bara jag var creepy som dök upp där. Det gick bara inte. Alla randoms stirra på mig.

Ringde Caroline. Men hon var inte där än.

Klockan halv sju började de släppa in oss. Det var helt galet, allt man kände då. Vi satte oss på våra platser i väntan. The Horrors börjar precis när jag kommer tillbaka från toaletten, wtf typ försöker springa tillbaka till min plats. Känner inte igen så många låtar men Faris är väldigt het. Av sista låten fick jag gåshud. Ljusen tändes och stämningen försvann.

När en halvtimme ungefär har gått släcks ljusen igen och publiken jublar. Röda ljus. Människor på scenen. Någon låt från the resistance. Oh my. Så jävla bra de är. Stående på tre enskilda plattor som åker upp och ner.
Jag föll in i en trans ungefär där och kommer inte ihåg detaljerna.
De spelade Cave. De ÄR snygga. De har snygga, ascoola, awesome lasers. Matthew hade lång rock. Jag klappade så jag hade ont i händerna och skrek som faaaaan. Matthew skrattade. Ahh.
Ingen sunburn blev det dock. Mr. Bellamy med gitarren, på golvet - där tappade jag medvetandet.
De avslutade med Knights Of Cydonia, en version där Mr. handsome-Wolstenholme spelade munspel.

Sen var det plötsligt slut och där stod vi, i den ljusta salen och alla rusar ut. Men vi står kvar. Och stirrar. Nu är det slut men vi är lyckliga. Totally satisfied. Bara Muse kan få mig att känna så efter en konsert.
Lite folk från skolan (ettan) förstörde min fina moment där, kommandes och sjungandes på typ starlight.

På vägen ut snodde Rosa en Mew-affisch åt mig (som nu ligger på golvet). Sussu köpte tröja. Nån sa att de sålde Muse-handdukar. Muse-pyyhe! Tillbaka till gullmars, springa till bussen 875. Lyssna på Muse hela vägen hem.
Gå av vid en station som ligger lite längre bort än den vanliga. Sprang i regnet och lyssnade på Pink Ego Box. Mellan refrängerna plockade jag löv.

Sen jag kom hem. Sen jag var LYCKLIG.

Bellamy Wolstenholme Howard

Ah, Mr. Bellamy. We meet again.


Regnig dag.

Dagen började med att Kasper väckte mig fast jag hade sovmorgon. Mr. Depp föll ner på golvet.
Somnade om, vaknade kvart i elva, dvs. försov mig. Kom en kvart försenat och sovande till skolan. Grupparbetet var inte så effektivt.
Nu måste jag stanna i skolan för att vänta på att Ida (min chefs chef) ska komma till kontoret här brevid på Holländargatan 40. Så att jag kan hämta mina Ung omsorg T-shirt och namnlapp. 
Emma är på f&s och efter att jag hämtat grejerna ska vi hem till henne och baka.

Jag är hungrig för har inte ätit nåt, förutom en chokladbit till frukost. Fazer. Men inga pengar att köpa något för. SYND. Nu ska jag in på Omegle och hoppas på att jag får nån rolig för en gångs skull.

Sluta säga "indiepojkar"

Jag låg i sängen, för att sova obviously. Kunde inte det, eftersom Rosas hat-inlägg inspirerade mig till att också vilja göra något liknande. Så, Laura hatar:

1. "Indiepojkar" - Ja, själva ordet. Säg det högt för dig själv en gång. Man vill bara spy. Så oattraktivt. Speciellt tjejer runt min ålder som använder det. You make me sick! Shame on you.
För det första, det finns inga "Indiepojkar"! Ordet pojke betyder typ 10-åring. När man är i den åldern brukar man vilja passa in. Så de kan inte vara indie. Eller så är alla indie.
För det andra, det låter peddo, som R påpekade.
För det tredje, de killar som de kallar för "indiepojkar" är inte på nåt sätt bättre än andra killar. Som de verkar tro, eftersom att de säger att de "föredrar indiepojkar". Jag hatar indie-trenden. Även om jag själv påverkats av den.

2. När man ligger och vill sova, man är jättenära men SEN rycker man plötsligt till i hela kroppen. Så var sömnen borta.

Jag kanske fortsätter nån gång men nu ska jag sova. Klockan är snart två på natten.

Laura tycker

1. Att ni ska läsa Rosas blogg.



2. Att ni ska kommentera hennes azum blogg.

Té madafaka.

Jag är seg och trött. Jag kan inte sova, bara vänder i sängen. Jag mår lite illa och har ont i magen. Det värker i huvudet. Såhär har jag känt de senaste kvällarna och jag vet inte varför. Jag vill bara sova men det går inte.
Idag i skolan hade vi projektmöte, min grupp är trevlig och bra. Jag sa Ryssland tre gånger. Det var fel.
Folk klagar på att jag hostar, vilket jag gjort i två veckor nu.
Jag var på skumt humör idag. Höll på att säga "vad söt du är!" till en helt random tjej. Men hejdade mig själv i sista sekunden. Hon hade säkert trott att jag stötte på henne eller nåt, tyckt att jag var allmänt creepy. Huh.
Jag tog kaffe som inte var menat för mig. Jag är så bad. Men det var kallt.
Jag stannade i skolan efter att vi slutat. Why? Jag hade inget bättre för mig. Jag har bestämt mig för att vara med på öppet hus. Jag vill engagera mig.
Japp. Nu ska jag dricka té och hoppas att min urusla känsla försvinner. Den better försvinna för jag måste skriva NK:n. Imorn har vi sovmorgon till ett. Helt okej.

ÖhöhHöhöhhdöhdöhdöhdödhdöhörgiuwöhuiawfhuiwgauiöw. Hejdå. Töntar. With loove.

HÅLIS




Frånvaro

Seriöst. Kollade just på min frånvaro. Det är inte bra. INTE bra. Jag har minst en timme (oftast mer) frånvaro från varje vecka, förutom en och denna. Faaaaaaan. Jag har inte råd att missa nåt mer.

18 Okt

Kom just på att exakt för ett år sedan var jag jättenervös inför ett möte, precis som idag. Fast jag var nog mer nervös då. Lätt.

Önska mig lycka till.

avril 14th


Jobb

Jag har fått jobbintervju! Omg. Riktigt jobb. JAG. Om det går bra.

Fail

Egentligen hatar jag när folk börjar tycka om mig. Jag får ångest och känner att jag vill ta avstånd från dem.

Jag är helt enkelt dålig på det. Tyvärr.

Omegle

Skön svenskalektion då vi inte hade någon lärare. Några få tappra själar försökte leda lektionen och få massan att lyssna. Alla satt bara respektlöst framför datorerna och skrek/skrattade. Kaos. Emma och jag gick in på omegle.com och drev med folk. Ahh. Good times.

Ikväll ska jag och Lauri på bio. Upp heter filmen. Vi lottade.

hejhej

Hej Laura

Vad kul att du är intresserad av att vara volontär för
Stockholms Riksteaterförening.

Lite kort om vad som skulle innebära att vara volontär
för Sthlm riksteaterförening:

- Medverka på scenpasskvällar och bistå som värd.
- Hjälpa till i arbetet med medlemsvärvning, t.ex. vid
parkteatern eller andra samarbetsteatrar.
- Hjälpa till vid event som samarbetsteatrar håller,
ex Södra teaterns jubileum 4. dec.



Katjakaj

Malin är awesome. Kolla hennes blogg. Typ "few things that i strongly hate". Haha.

Merlinin parta!

Vad är detta? The Horrors som förband till Muse? SI señor.
Elva dagar kvar, två flugor i en smäll.
Det kommer bli LE-GEN-DARY.

the horrors

Helgens låt

Jag vill bara gå hem med dig.
Jag vill gå hem med dig.
Innan eftertänksamheten har raserat hela natten.

Jag vill bara, jag vill bara, jag vill bara, jag vill bara, jag vill bara, jag vill bara.
Gå hem med dig.

Hösten

Ingen kan någonsin ta ifrån oss det. Hur saker och ting än blir.


no more

Skönt att veta hur lätt det är att lura sig själv till att tro att man känner nåt. Än så länge har jag bara använt det emot mig själv. NO MORE.

Allting känns redan mycket bättre.

Dog days are over

Jag skrev nyss nåt ganska långt men sen raderade jag det.

Berlin was awesome. Azum. Jag kom fram till att jag ska gifta mig med en guide. Med krulligt brunt hår. Som kommer från Kanada. Och har tredarsstubb. OCH är awesome, smart, intressant och rolig.

Jag ska skriva NK uppgiften och sen äta lax. Eller tvärtom. Vem vet. Kollar på TV nu men ingenting kommer egentligen. Det gör det ju aldrig. HAHA.

Karin hade gjort en videoblogg och sa att ikväll skulle hon ut.. Till vardagsrummet.

Thea ska köpa boots fast hon inte kan bära dem, de är för varma. I Australien. Men hon ska åka till JAPAN för där kan hon ha dem.

Ringde VGY idag men snubben i kansliet visste inte ett piss. Han gav mig två nummer som jag skulle ringa till men inget av dem fungerade. Så jag mejlade och lät professionell.

Spanska prov på fredag. Hjärndöd på timmen idag och fattade inget. Hjärnceller är döda. Stina mobbade mig för hon var ett geni på timmen. Efter skolan köpte jag en muffin från skolkafeterian.

Det är mörkt ute nu och jag gillar att skriva små stycken. Det ser mysigt ut och jag äter avocado.

I Berlin åt vi italiensk mat varje dag. Varför. Allt var äckligt. Speciellt AMIGO. Fyfan. Typ matrester på golvet.

Kortare och kortare stycken.

"Einstein. Relatively smart man, now wouldn't you guys say?"

RSS 2.0